AEM pilotti on avattu. Rekisteröidy 

Action Energy Market mahdollistaa palveluntarjoajien ja rahoituksen löytämisen taloyhtiöiden energiaprojekteihin. 

Action Energy Market (AEM) softa-alusta tuo yhteen isännöitsijät, taloyhtiöt, energiapalvelujen tarjoajat ja rahoituksen. Lisensoimme AEM pilvipalvelua kaupungeille, kiinteistöjen hallinnointi- ja isännöintiyhtiöille sekä energiayhtiöille. AEM -alusta mahdollistaa myös energiayhteisöjen luomisen tai energiayhteisöpalvelun esilletuonnin. 

Lue lisää

Tuomme energiaprojektien ostajat ja toteuttajat yhteen.

Action Energy Market (AEM) -alusta keskittyy nyt taloyhtiöiden energiaprojektitarpeisiin. Laajennamme pian pk-teollisuuden energiaprojekteihin. 

Tilaa uutiskirje 

Kolmiportainen ratkaisumme energiaprojekteihin taloyhtiöissä 

1. Ostajan energiaprojektilleen tarjouspyynnön käyttäen valmista tarjouspyyntöpohjaa  

2. Sopivan ratkaisun ja Palveluntarjoajan löytäminen  

3. Haluttaessa Rahoitus valittuun ratkaisuun  

 Täältä voit lukea ostoprosessista lisää. 

Valmiit tarjouspyyntöpohjat taloyhtiöiden yleisimpiin energiaprojekteihin

Lue täältä lisää AEM -softa-alustan valmiista tarjouspyyntöpohjista. 

Lue täältä lisää miten AEM -alusta mahdollistaa paremman kommunikaation taloyhtiön ja isännöintiyhtiön välillä energiaprojektin eri vaiheissa. 

Asiakkaamme: kaupungit, isännöinti- ja kiinteistöhallintayhtiöt sekä energiayhtiöt

Lisensoimme Action Energy Market -pilvipalvelua taloyhtiöitä palveleville tahoille. Lue täältä lisää Action Energy Marketin lisensointimallistamme.   

Kustannustehokas tapa kasvattaa hankevirtaa

Energiapalveluntarjoajat rekisteröityvät Action Energy Market -palveluun kasvattaakseen hankevirtaa sekä laajentaakseen toimintaansa maantieteellisesti. Lue täältä lisää mitä Action Energy Market tarjoaa energiapalveluntarjoajille.   

Energiayhteisöjen luonti

Action Energy Market -palvelua voi käyttää myös energiayhteisön luomiseen. Tuemme tätä seuraavin tavoin: 1) Hae energiayhteisöllesi toteutuksen ratkaisuja ja tarjouksia AEM-alustan avulla 2) Hae lisää jäseniä energiayhteisöhankkeellesi AEM-alustan avulla 3) Jos olet palveluntarjoaja jolla on energiayhteisöratkaisu, voit tarjota ratkaisuasi AEM-alustan käyttäjille.   

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.   

Palvelun edut

Action Energy Market digitoi energiaprojektit. Näin teemme ostamisesta helpompaa ja mahdollistamme hankkeiden rahoitusratkaisut.  

Lisensoijille: AEM on työkalu energiaprojektien toteuttamisen vauhdittamiseen

AEM on huoleton ja kustannustehokas ratkaisu joka ei vaadi teknistä panostusta Lisensoijalta. AEM -alusta otetaan käyttöön valmiiksi populoituna Palveluntarjoajilla; paikallisten palveluntarjoajien rekisteröityminen alustalle osaksi Palveluntarjoajia on suoraviivaista. Sovitamme AEM alustan visuaalisen ulkonäön ja käyttökielen lisensoijan tarpeen mukaisesti. 

Ostajille: Helppo tapa hankkia taloyhtiön energiaprojektille laadukkaita teknisen toteutuksen ja rahoituksen tarjouksia

Valmiiden tarjouspyyntöpohjiemme avulla taloyhtiöt tai taloyhtiöitä hallinnoivat isännöintiyhtiöt pystyvät helposti saamaan laadukkaita tarjouksia taloyhtiöiden energiaparannusprojekteihin. Alustalla nyt 17 valmista tarjouspyyntöpohjaa taloyhtiöihin yleisimpiin energiaparannushankkeisiin.  

Ostajille: alustamme tukee energiaprojektiin liittyvää taloyhtiön ja isännöintiyhtiön välistä kommunikointia

AEM -softa-alusta mahdollistaa taloyhtiön ja isännöitsijän yhteistyön tarjouspyynnön luomiseksi sekä viestien lähetyksen eri tahojen välillä. Palveluntarjoajien tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset välitetään myös alustan kautta. 

Palveluntarjoajille: Kustannussäästöjä markkinointiin ja myyntiin

Jopa 40% yksittäisen projektin kokonaiskustannuksista liittyy myyntiin, markkinointiin ja hallinnointikustannuksiin. Juuri näihin kustannuksiin Action Energy Market tuo säästöä samalla kasvattaen Palveluntarjoajan hankevirtaa. 

Meistä

Tiimissämme yhdistyy vuosikymmenien kokemus niin energiasektorista kuin ohjelmistojen kehittämisestä. Voi ottaa meihin suoraan yhteyttä jos haluat keskustella projektistasi tai sinulla on Action Energy Market -palveluun liittyviä kysymyksiä. Voit myös lähettää meille viestin  verkkosivujen kautta.